Skelbia.lt
Teminė sritis Skelbimai» Žemės ūkis» Žemės ūkio darbai
Paskelbta 2024 Vasario 29, 10:01

Šiltnamis Stiprus pamatas

Kaina: 539 EUR
NAUJAS aliuminio pamato profilis - dar stipresnis, solidesnis. Jūms nebereikės galvoti, kaip išlieti ištisinį pamatą šiltnamiui, sutaupysite laiko, pinigų, o svarbiausia patikimai ir kokybiškai pritvirtinsite mūsų šiltnamį prie žemės. Mūsų pamatinis profilis atlaikys šiltnamio konstrukciją ir ją veikiančias sudėtingas oro sąlygas.
Gampre šiltnamiai – tai puošmena kiemui, tvirtas - atlaiko sudėtingas oro sąlygas, patikimas-surinktas naudojant kokybiškas medžiagas pagamintas Europoje.

AKCIJA - Tik dabar perkant bet kurį Aliuminio šiltnamį „GAMPRE L" ar „GAMPRE XL", DOVANŲ gausite daiginimo lentynėles (iki 9 lentynėliu priklausomai nuo šiltnamio modelio) ir augalų parišimo komplektą.

Pirmieji Lietuvoje pagaminti-sukomplektuoti aliuminio-polikarbonato Šiltnamiai – pritaikyti mūsų klimato sąlygoms. Švedų koncerno "SAPA" pagaminti aliuminio profiliai pasižymi ypač tvirtomis savybėmis. Inžinieriai-konstruktoriai sumodeliavo profilius taip, kad jie atlaikytų didžiules sniego - vėjo apkrovas. Aliuminio profiliai – ilgaamžiški, solidūs ir praktiški.
Šiltnamių danga – Sabic - IP (Austrija)polikarbonatinė 6 mm storio, kuri pasižyminti atsparumu UV (ultravioletiniams spinduliams).
Dangai suteikiama 5 metų garantija. Šviesos pralaidumas 82%.
Polikarbonatas pasižymi ypatingai aukštu atsparumu smūgiams, kuris yra naudojamas gaminant smūgiams ir kulkoms atsparias apsaugines detales. Kanalinio polikarbonato plokštės nepaprastai atsparios plėšimui, krušai ir yra lengvai perdirbamos.
Lakštų dvisienė struktūra turi oro kanalus, kurie garantuoja ypatingą patvarumą bei išskirtines izoliacines savybes, tolygiai ir optimaliai sklaido augalams būtina šviesą.
Polikarbonato lakštų kanalų konstrukcija „laužo“ saulės spindulius, todėl sumažėja poreikis dirbtinai sukurti pavėsį, kuris būtinas vasarą saulėkaitoje.

Matmenys:

Šiltnamių dydžiai:

GAMPRE L 2,21 x 2,90 6,5m2 - 1 stoglangis
GAMPRE L 2,21 x 4,31 10 m2 - 2 stoglangiai
GAMPRE L 2,21 x 6,43 15m2 - 3 stoglangiai

GAMPRE XL 2,89 x 4,31 12,5m2 - 2 stoglangiai
GAMPRE XL 2,89 x 6,43 18,6m2 - 3 stoglangiai

Privalumai:

Šiltnamyje iš aliuminio profilių ir polikarbonato plokščių yra geresnis mikroklimatas – jame būna apie 20% daugiau šviesos, negu tradiciniame šiltnamyje, kuris dengtas polietilenine plėvele.

Stogo langai ir durys užtikrina gerą oro cirkuliaciją, o pasirinkus automatines vėdinimo ir laistymo sistemas, šiltnamis beveik pats palaikys reikiamą mikroklimatą.

Šiltnamio konstrukcijoje yra suprojektuoti – stoglangiai ventiliacijiai, lengvai darinėjamos dviejų dalių durys, o stogo kraštuose įrengti latakai lietaus vendeniui rinkti. Konstrukcija yra tvirta ir tinkama mūsų nelepioms meteorologinėms sąlygoms.

Polikarbonato plokščių sudėtyje esantys specialūs priedai sulaiko infraraudonuosius spindulius, todėl nakties metu ilgiau išlaikoma per dieną sukaupta šiluma

Dvigubu plokščių deka sutaupoma iki 30% šilumos lyginant su stikliniais šiltnamiais.

Kaina:

6,5 m2 - 539 Eur

Pristatome į visus Lietuvos miestus!

Daugiau informacijos rasite:

www.gampre.vom
gediminas@gampre.com
862600889
Kontaktai
Miestas:
Visa Lietuva
Vardas:
Gampre
Telefonas:
862600889