Dovanojame katiną Meiną
Paskelbta 2017 Vasario 12, 10:55| Peržiūrų skaičius 1184

Dovanojame katiną Meiną

Kaina: 0,00 EUR
2016-04-05 ankstų rytą rastas laiptinėj įsispraudęs tarp durų. Iš baimės sustingęs, paimamas nesipriešino. Naujoje aplinkoje jaučiasi pakankamai gerai. Visi požymiai rodo, kad keturkojis naminis. Meinas kastruotas, nečipuotas patinas, apie 4 metų amžiaus.
Niekas nesikreipė dėl jo atsiėmimo. O per tą laiką kilo daug įtarimų dėl jo sveikatos. Įtarimai pasitvirtino. Meinui diabetas. Ar tai išmetimo priežastis ar pasekmė? Neaišku, tačiau dabar svarbu jam suteikti pagalbą. Pūkis turi gauti insuliną du kartus per dieną, svarbu stebėti gliukozės kiekį kraujyje ir maitinti specialiu maistu.
Atradus šią problemą akivaizdu, kad namus jam surasti šansų sumažėjo kokiu 90%. Bet mes visgi bandysim, sudėliojom viską į vietas, nustatyta tiksli reikiamo insulino dozė, parinktas tinkamas maistas, tikėsimės žmonių, kuriems nebus sunku pasirūpinti katinu kiek atidžiau nei įprasta.
Juolab, kad Meinas toks nuostabus ir neeilinis mišrūnas. Jis labai primena Meino meškėną, didelis (7kg) ir stambių bruožų :) Kas visada svajojo apie tikrą Meino meškėną turi puikią progą jį turėti. Gal jis ir neturi dokumentų, bet tikrai nėra prastesnis. Ramus, meilus, nori būti šalia. Nesipriešina procedūroms - išgirdęs žadintuvą užšoka ant spintelės, palaukia kol bus suleistas insulinas, kol gaus maisto. Neturi bėdų keliaujant, trys valandos mašinoje tik geras popiečio miegas :) Pakantus kitoms katėms, nesipyksta su šunimis :)
Visai nesenai katinui daryti kraujo tyrimai - viskas normos ribose, apart diabeto, sveikaos problemų nerasta. O ir diabetas nėra toks baisus dalykas. Reguliuojant maistą, cukraus kiekis nepakyla iki aukštumų, insulinas padeda jį palaikyti normos ribose ir katinas puikiai jaučias. Reikalingas insulino kiekis visai nedidelis, katinas puikiai supranta kada jam jo reikia ir tai primena. Jei pavyktų rasti Meinui namus, kartu atiduotume ir visas insulino santaupas, kurių pakaktų mažiausiai metams laiko. Šis katinas puikus augintinis, sumanus ir paklusnus. Moka atsidaryti duris, gina mylimą žmogų nuo galimos grėsmės. Visada miega kartu, šalia, pasiilgęs užsimano ir nuprausti. Vaikštom po lauką su pavadėliu. Keturkojis pasitiki savimi, o jei ir išsibaimina - pasiprašo ant rankų ir prisiglaudžia.
Suprantama, kad katino priėmimas į šeimą yra svarbus sprendimas. Ir jei paėmus gyvūną, paaiškėja, kad juo rūpintis nepavykstą - visada galima jį atiduoti atgal į globą.
Prieš dovanojimą pasirašoma dvišalė sutartis, kuri suteiks dideles nuolaidas tolimesniems katino skiepams. Su galimybe atvežti į Vilnių, Kauną, Klaipėdą, Tauragę, Ignaliną susitarus ir kitus miestus. https://www.facebook.com/indre.songailaite.18/media_set?set=a.1744384979131424.1073741904.100006798153710&type=3
Kontaktai
Miestas:
Vilnius
Vardas:
Indrė
El. pašto adresas:
Telefonas:
867838037
Komentarai
Komentarų nėra.

Kiti šios kategorijos skelbimai

Du Fennec lapė parduoti
1200 EUR
Jie gerai rūpinasi ir pristatymas yra 100% garantija, jie yra gerai apmokyti, visi registruoti, lengvai valdomi. kartu su visais priedais ir
ĮSPŪDINGAS VADA BENGALI
subalansuota ir puikiai charakteris, pasirinktos dėl jų morfologijos ir charakterį. su pirmaisiais kadrų, dewormed viduje ir išorėje.
GRAŽUS KAČIUKAI RAGDOLL
Sutartinė
Mielas Ragdoll kačiukai pakartotiniam dažniais galima Gražios Kilmės ragdoli kačiukus. Kačiukai mikroschema, paskiepyti, dehelmintizuoti ir
SFINKSAS KAČIUKAI BRANGUS
Sfinksas katės brangiųjų Persų kačiukai su virusinių garantijų ir įgimta ir pirkimo sutarties
SPŪDINGAS VADA ANGORAS PRIEINAMA
Jie yra įspūdingi, su labai geru. Vyrai ir moterys laisvų, galimi tik kaip naminiai gyvūnėliai
SIAMO KAČIUKAI ĮVAIKINIMO
Siamo kačiukai pardavimui Turime gražus vada Siamo kačiukai baltas F1B pasirengęs būti nubaustas, balta Siamo pirmosios kartos ir yra vietoje.
Specialus persų ilgaplaukis
Specialus persų ilgaplaukis WhatsApp numeris: 32 460224753. Kilmė Persų ilgaplaukė 3 mėn. Patelė Kolekcionuota specialios spalvos smėlio/pilka
Abisinijos kačiukai paruošti namo
Abisinijos kačiukai paruošti namo WhatsApp numeris: 32 460224753. Labai mylintys ir draugiški kačiukai, jie yra veterinaro patikrinti, čipuoti